In deze rubriek komt er elke maand iemand anders uit Sefanja aan het woord. We vormen met zoveel prachtige mensen onze gemeente en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. In ‘Humans of Sefanja‘ worden deze verhalen gebundeld. Gaaf om te lezen en een kans om elkaar nog beter te leren kennen.

Deel 8

Esther Rombout

 

Esther vertelt over hun bijzondere leven in Malawi. Hoe geven ze dit vorm en waar loopt ze tegenaan? En is les geven aan je eigen kinderen echt zo erg als ze zeggen?

 

Lees hier het volledige verhaal

Deel 7

Daniël Meerman

 

Daniël en zijn vrouw Tineke komen al sinds 1985 in Sefanja. Hij vertelt over zijn hobby's, passies, kleinkinderen en zijn liefde voor Jezus.

 

Lees hier het volledige verhaal

Deel 6

Jonathan van Diermen

 

Ik geloof dat God altijd naar je zal uitreiken. Ik zie en herken hem in de dingen om mijn heen. De warmte van de zon, de kabbelende zee, het ruisende bos en boven alles muziek.

 

Lees hier het volledige verhaal van Jonathan

Deel 5
Elisa de Bruijne

 

Wat ik heb gemerkt is dat als ik iets bij God neerleg, dat het zoveel rust kan geven. Deze rust ervaar ik doordat je iets neerlegt bij de God die letterlijk hemel en aarde heeft gemaakt. En Hij heeft alleen maar het beste met je voor. 

 

Lees hier het volledige verhaal van Elisa

Deel 4
Christine van der Meer

 

"God is zó ongekend persoonlijk en onverwacht liefdevol! Hij is een God van wonderen. En onze God is dichtbij in lijden, Hij is er in. Ik heb het gezien, ik heb het gevoeld. Ik zou niet weten hoe ik zou kunnen leven zonder Hem, zonder de hoop die Hij geeft, Zijn beloften. "

 

Lees hier het volledige verhaal van Christine

Deel 3
Marco Koning

 

"Als ik denk aan ons leven dan maakten we bijzondere dingen mee. Zoals toen ik in Irak was en dat Alice mij belde met de mededeling dat mijn vader van de trap was gevallen en dat hij waarschijnlijk niet meer zou leven als ik thuis zou komen. Ik weet nog dat ik na het gesprek op zoek ging naar een kerkje op de Amerikaanse basis. "

 

Lees hier het volledige verhaal van Marco

Deel 2
Eveline Willemsen

 

"In 2002 verhuisde ik samen met mijn ouders, zus en tweelingzus van Zeeland richting Harderwijk. Inmiddels woon ik langer in Harderwijk dan dat ik in Zeeland heb gewoond en voel ik mij hier helemaal thuis. Ik ben 32 jaar, bijna tien jaar getrouwd met Sander en we hebben drie geweldig leuke meiden.."

 

Lees hier het indrukwekkende verhaal van Eveline

Deel 1
Didi Companjen

 

"Ben en ik kwamen in januari 1978 binnen in de (toen nog) Volle Evangelische Gemeente Harderwijk.
Het zingen van de liederen werd begeleid door orgel en gitaar, de meeste liederen waren van Johan de Heer."

 

Lees hier het volledige verhaal van Didi

Welkom

Iedere zondag 10.00 uur

Adres samenkomst

Stationslaan 121, Harderwijk

Giften

NL77 RABO 0133 5150 95

Volg sefanja op

Facebook

Concept en ontwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Haagen Internet