Jezus, die volledig mens was en ons daarom volledig begrijpt, laat in zijn genezingsbediening zien dat innerlijke genezing een essentieel onderdeel is van het proces om gezond te worden

29 en 30 maart 2019

Innerlijke genezing en emotionele heelheid

 

In de medische wetenschap is bekend dat de staat van onze emoties, onze manier van denken en onze relaties van grote invloed zijn op onze lichamelijke gezondheid. Jezus, die volledig mens was en ons daarom volledig begrijpt, laat in zijn genezingsbediening zien dat innerlijke genezing een essentieel onderdeel is van het proces om gezond te worden. Zijn medelevende reactie op de nood van anderen laat zien dat echte genezing heelheid brengt, niet alleen in ons lichaam maar ook in onze emoties en ons innerlijk. Deze cursus helpt aan een dieper begrip van hoe genezing en heelheid persoonlijk ervaren kan worden.

Door wie: Ellel ministries Nederland. Ellel Ministries is een interkerkelijke pastorale organisatie met een visie voor het geven van onderwijs over het koninkrijk van God en een verlangen gebroken mensen heel te zien worden. Ze geven veel trainingen en bieden persoonlijke pastorale begeleiding. 

Voor wie: iedereen

Tijd: vrijdag: 20.00 - 22.00 uur (inloop 19.45 uur) zaterdag: 10.00 - 16.00 / 17.00 uur (inloop 9.45 uur)

Kosten: geen

 

Graag even aanmelden

Welkom

Iedere zondag 10.00 uur

Adres samenkomst

Stationslaan 121, Harderwijk

Giften

NL77 RABO 0133 5150 95

Volg sefanja op

Facebook

Concept en ontwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Haagen Internet