Op deze pagina vindt u meer informatie over de leden van het oudstenteam (OT) en het leiderschapsteam (LT), waar de oudsten ook deel van uit maken.

Oudstenteam (OT)

Arco

Arco is getrouwd met Margreet en samen hebben zij 3 kinderen die al lang op eigen benen staan.
Arco droomt van de kerk waar Jezus centraal staat, mensen gepassioneerd zijn over Hem en waar Jezus wonderen doet in levens van mensen en het leven binnen de kerk (jeugd, tieners, kinderen, huisgroepen).
Een kerk waarin iedereen welkom is en ongelovigen Gods genade ontvangen. Arco is een oudste met passie voor Gods Woord en Jezus; hij spreekt, geeft mede sturing/richting aan onderwijs en is betrokken bij de facilitaire activiteiten binnen de kerk, zending en huisgroepen.

Gert

Gert Huisman is getrouwd met Willy, vader van twee kinderen en opa van twee stoere kleinkinderen.
Zij wonen sinds 1979 in Harderwijk en Gert is sinds april 2014 lid van het leiderschapsteam van Sefanja.
Gert gelooft in een plaatselijke gemeente die zich kenmerkt als een welkom en gastvrij gezin en het verschil wil maken. Een gemeente die God groot maakt door aanbidding en zichtbare onderlinge liefde. Zijn droom is dat mensen naar Sefanja komen om daar een merkbaar aanwezige God te ontmoeten en waar de Heilige Geest krachtig werkt.

Jaap

Jaap is getrouwd met Josine en is trotse vader van vier kinderen. Jaap gelooft in een kerk waar mensen God ontmoeten en veranderd worden.
Een kerk die als katalysator werkt voor vernieuwing in de maatschappij.
Binnen Sefanja is Jaap actief als spreker en als leider van de zondagdiensten.

Leiderschapsteam (LT)

Joël

Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen. Joël gelooft dat de kerk een plek is waar je God en jezelf beter kan leren kennen.
Samen met God mag en kan je het avontuur hier op aarde aangaan. Joël spreekt binnen Sefanja en is regelmatig actief als leider van de zondagdiensten.

Kyra

Kyra Bootsma is getrouwd met Remko en samen hebben zij twee dochters in de basisschoolleeftijd. Kyra kenmerkt zich door haar brede inzetbaarheid, haar betrokkenheid bij tieners en kinderen binnen Sefanja en haar specifieke kennis van wet- & regelgeving. 
Haar droom voor Sefanja is: een gemeente die functioneert als een hecht gezin. Een gezin waar we samen God steeds beter mogen leren kennen, er echt voor elkaar zijn op de manier zoals Jezus dat ook deed (binnen & buiten Sefanja) en onze talenten mogen ontwikkelen en inzetten.

Leiderschap

Terug naar de pagina over het leiderschap

Welkom

Iedere zondag 10.00 uur

Adres samenkomst

Stationslaan 121, Harderwijk

Giften

NL77 RABO 0133 5150 95

Volg sefanja op

Facebook

Concept en ontwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Haagen Internet