Jouw droom in ons gebouw werkelijkheid laten worden in de binnenstad van Harderwijk? Lees snel verder!

40 jaar geleden

 

40 jaar geleden investeerde Christengemeente Sefanja in een christelijke boekwinkel in de binnenstad van Harderwijk. Het doel: God dichtbij de mensen in de binnenstad brengen. Sindsdien zijn duizenden boeken verkocht die mensen verder hebben geholpen in hun zoektocht naar God.

Nu, 40 jaar later, staat de droom om God vertegenwoordigd te zien in de binnenstad nog steeds recht overeind. De tijd vraagt echter om een andere aanpak dan de traditionele boekwinkel.

Jouw droom werkelijkheid?

 

Om deze reden wordt de komende periode gewerkt aan een nieuwe business-case met o.a. boeken. Maar we willen de kansen die dit moment biedt niet onbenut laten.

 

Het gebouw in de Smeepoortstraat kent een oppervlakte van m2, heeft verschillende ruimtes, kent een lage huurprijs en is bestemd om een plek te zijn waar mensen met het geloof in aanraking komen. Misschien heb jij een speciale droom om Harderwijkers in contact te brengen met God of ken je iemand die de droom wel heeft, maar niet de plek. 

Business Case

 

Wij hebben een plek, gereserveerd voor christelijke dromen. Daarom bieden wij alle christelijke dromers van Harderwijk de kans om hun idee ondersteund door een duidelijke business case op maximaal 2 A4tjes uiteen te zetten. Benoem in dit plan wat je doel is, wie je denkt te bereiken, op welke manier je dit gaat doen, hoe je denkt te zorgen voor jarenlange continuiteit en hoe je dit financieel vorm denkt te geven. Koffiebar, huiswerkinstituut of servicecentre. We staan open voor een breed scala aan ideeën.

Geinteresseerd? Mail dan jouw business case vóór 20 juni naar info@sefanja.nl

Welkom

Iedere zondag 10.00 uur

Adres samenkomst

Stationslaan 121, Harderwijk

Giften

NL77 RABO 0133 5150 95

Volg sefanja op

Facebook

Concept en ontwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Haagen Internet